08-08-2011 | VMF sponsor voor Tessa en Riana

Ik heb heel erg goed nieuws! Met hulp van Stichting Vrienden Dressuurstal van Baalen heb ik een sponsor gevonden hier in Zeeland! Het is de VMF Stables uit Ellemeet op Schouwen-Duiveland. VMF Stables biedt mij stalling aan voor mijn lieve Riana en dagelijkse begeleiding en trainingshulp. Bovendien kan ik, in overleg, gebruik maken van de vervoersmogelijkheden van de stal naar wedstrijden. Ik ben echt sprakeloos en kan het bijna nog niet geloven. De maandelijkse kosten van stalling, voer en supplementen en het regelen van vervoer waren steeds een groot vraagpunt. En nu is dat in één keer opgelost! Het is ongelooflijk. Nou kan ik me echt helemaal op het paardrijden concentreren!

Eigenares Liesbeth van Oosten van VMF Stables zegt: “Wij wilden graag wat doen voor een ambitieus talent dat steun kan gebruiken. Door Mara de Bel en Coby van Baalen, die naast haar drukke trainingspraktijk ook bewonderenswaardig veel tijd vrijmaakt voor de gehandicaptensport, kwamen we in contact  met Tessa. We hebben met bestuurslid Claartje van Andel enkele gesprekken gevoerd. Ik was al eens zonder dat Tessa het wist naar haar rijden gaan kijken op een wedstrijd. Het moet tenslotte wel klikken! Wij zien dit nu als een gezamenlijke nieuwe uitdaging voor Tessa, onze stalamazone Emma van den Hooven en mij. We verheugen ons erop!” Emma van den Hooven (27) uit Koudekerke gaat mijn paard Riana bijrijden. Liesbeth van Oosten is ORUN-gediplomeerd en gaat dagelijks meekijken en trainingshulp bieden, terwijl Annemarie Hertzberger waar ik al lang voor mijn ongeluk rijles van kreeg, nog wekelijks zal komen lesgeven.

Ik ben enorm dankbaar! Ik ben ook nog steeds zo dankbaar voor alle extra hulp die ik al heb gehad, zoals van van familie Osse, familie Dronkers, familie Baaijens, Mieke Evertse en nog vele vele anderen! Zonder deze hulp was ik nooit zo ver gekomen! Daarbij sponsort Lenos advocaten nog steeds de extra hulpmiddelen waar ik mijn prestaties mee kan verbeteren. En vriendin Diana Haiee uit Goes is milieukundig adviseur van beroep. Ze zoekt een nieuwe job, maar blijft ook mij helpen als wedstrijdgroom. Mijn moeder Angela probeert ook zo soms mee te gaan voor extra hulp op wedstrijden. En mijn man Jan wil mijn fysieke trainingsschema’s als onderwerp maken voor zijn vervolgstudie naast zijn beroep als sportdocent. Wat een team worden wij he, ongelooflijk!
Voorlopig had ik vleugels in Hulsterlo op onze derde observatiewedstrijd. Ik hoop dat bondscoach Jeannette Wolfs dat heeft gezien en mij in haar EK-team opneemt. Maar ook als dat niet het geval is, gaan wij als team Tessa-met zeer veel moed, enthousiasme en daadkracht verder. Het enige waar ik zelf invloed op heb, is zelf zo fit mogelijk worden en zo goed mogelijk alle hulp aannemen, trainen en op wedstrijden uitkomen. Ik ga jullie helemaal op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en vorderingen! Lees deze site en ook die van vmf-stables natuurlijk www.vmfstables.nl Tot gauw! Tessa