26-02-2014 | Trainingsdagen bij stal Bartels

Maandag 24 februari startte de trainingsdagen met een proefgerichte training van  jury Dhr. van der Harst. Een fijne informatieve training waar we zeker mee verder kunnen. De middag begon met een lunch en vervolgens een presentatie van diëtiste over sport en voeding. Na de lessen van collega’s nog te hebben gezien, gefilmd en zeker hiervan ook geleerd was het tijd voor een super gezond en lekker diner. Het was goed dat het diner goed vulde, want ’s avonds hadden we een ‘team-building’ met samen Bosse bollen maken. Tja en de kilocalorieën welke we eraf ‘getraind’ hadden zouden dubbel en dwars weer aangevuld worden. Maar gelukkig konden we de mooie bollen ook mee nemen, tja zo is iedereen weer blij.

Na een goede nachtrust werd ik gewaakt door de vogels bij het raam van de kamer. Vervolgens stapten Riana en ik eerst een rondje terwijl we genoten van de zonsopkomst. Vandaag hadden we een ‘mental coach’ over het accepteren van ieder als persoon. Daarbij kwam goed naar voren dat ieder mens verschillend is, netals ieder paard. En als we van elkaar weten hoe we in elkaar zitten en als er minder punten zijn hoe we hier het beste mee om kunnen gaan, zo vormen we een sterker team.

Later in de middag was het onze beurt om tijdens de les van Imke Schellekens-Bartels met een teugeldruk meter te rijden. Dit gaf boeiende uitkomsten naast de fijne les waar we verder konden met waar we maandag aan bezig waren. Een zeer informatieve, boeiende en bovenal gezellige kader trainingsdagen.