19-01-2012 | Riana goede check-up

De laatste check-up van Riana voor de reis naar Spanje vond plaats op stal in Heinkenszand. Riana is de vrijdag voor kerst verhuisd naar stal het Kruissewegje in Heinkenszand. De reisafstand van 1,5 uur, voor een enkele reis, per bus met een overstap. Dit werd me echt te veel. Hierbij is het gewoon even langs gaan, om te kijken of alles goed is, was er niet bij. Alle dank aan DVB Foundation voor het mogelijk maken van deze mooie sponsoring. En natuurlijk VMF stables, Liesbeth van Oosten, Emma van den Hooven en Monique Dronker. Voor de sponsoring, mogelijkheid van stalling, training en de wijze lessen!

Riana staat er nu drie weken en voelt zich al helemaal thuis. Zo blijkt ook uit het goede revalideren na de blessure in oktober. Nu zijn ze weer goed in training. En zelfs zo goed dat bondscoach Jeannette Wolfs ons mee neemt naar het Spaanse Girona. Toch even de laatste puntjes op de i.

Dierenarts en osiopaat Jos van Aardenne heeft Riana nu onder controle. Hij gaf Tessa zelfs een compliment dat Riana heel fijn eruit ziet, zowel in haar lijf, bewegingen als bespiering. Erg symmetrisch, recht en taktmatig goed! “Een erg mooie bevestiging van de vooruitgang in de training!” Mede dankzij Diana Hajee, Riana’s trouwe groom. Die Riana traint als ik niet kan.

Op naar het Spaanse Girona.