28-06-2011 | Les Marlies bij Anky

Maandag 27 juni kregen de kaderleden van de aangepaste dressuur les van Coby of Marlies van Baalen. En wel bij Anky thuis!
Voor Riana en Tessa werd dit een lange, warme maar zeer leerzame dag! ’s morgens vroeg gingen Jan, als fijne chaffeur, en Renske als groom mee naar Erp. Waar er een stal beschikbaar was gemaakt voor Riana, want met de temperaturen van boven de 30 graden wil je een paard niet in de trailer laten staan.
De morgen was ingevuld met toelichting van het Metaprofiel en uitleg over het programma ‘topsport’ door chef de mission André Cats van het NOC-NSF. Deze twee prestatie workshops waren zeer inspirerend en bruikbaar voor het verbeteren van de sport.
De middag was ingevuld met trainingen, waarbij Tessa les genoot van Marlies. Met een grote glimlach reed Tessa de bak rond, want na een week training verlof van Riana was de merrie er toch voor Tessa. Dit gaf een zeer goed gevoel en zo reden ze stralend rond.
Volgende week reizen Tessa en Riana af naar Ermelo of Kootwijk, waar de tweede les van Marlies plaats zal vinden. En tevens een workshop over humane doping.