20-12-2011 | Nominatie Zeeuws topsportgala

IMG_0916 IMG_0920 IMG_09311

Op donderdag 2 februari 2012 vond weer het jaarlijkse Zeeuwse Topsportgala plaats. Dit jaar organiseert Sport Zeeland wederom het topsportevenement in theater de Mythe te Goes

topsportgala-2011-logo-300x168

Het Topsportgala start om 19.30 uur in de theaterzaal. Na afloop, ongeveer 21.30 uur, is er een afsluitende nazit in de foyer van het theater.

Tijdens dit sportspektakel worden de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt in een aantal categorieën: Sportvrouw, Sportman, Sporttalent, Aangepast Sporten en sportploeg, zie uitslag.

Het is een genoegen te kunnen mededelen dat het beoordelingscomité heeft besloten Tessa te nomineren in de categorie aangepaste sport. ‘Mee doen is belangrijker dan winnen!’ Want het worden geselecteerd is al een waardering voor je prestaties!

Door d’opknapperie te Kloetinge is haar kapsel en make-up weer tot in de puntjes verzorgd. Daarbij schittert ze in de mooie gala jurk van Moniek mode uit Goes. Alle dank voor jullie hulp en moeite! Zeker de moeite waard om te gaan shoppen of een heerlijke behandeling te ondergaan.

Het Zeeuws Topsportgala is een avondvullend programma met muziek, dans en film en uiteraard de uitreiking van de sportprijzen. De presentatie is in handen van Dione de Graaff (presentator van NOS Studio Sport).

De aangepaste sporters zijn verdeeld in twee verschillende categorieën. Amazone Tessa Baaijens (Kloetinge), zitskiër Kees-Jan van der Klooster (Vlissingen) en rolstoelbasketballer Edwin Schalkx (Vlissingen) zijn genomineerd als sporters met een lichamelijke beperking. Tessa is wederom erg vereerd, want het is toch een erkenning van haar prestaties 2011.

Omroep Zeeland

P.Z.C.

Terug kijkend op het Topsportgala 2011, hier nog even nagenieten.

Sportgala-200x300