La Vita groeit door….

La Vita mag ik sinds mei 2017 trainen en ze heeft haar karakter, maar wat een potentie heeft deze merrie!
In 2017 zijn we begonnen in het L1, om haar wedstrijd ervaring te geven reden we wedstrijden bij de stal waar we toen stonden.
Toen het achterwaarts ook beter ging werd direct overgegaan naar het L2, waarbij ze altijd wel mooie prijzen won.

In 2018 gingen we door naar het L2, maar doordat ik een hondenbeet in mijn ‘goede’ linker onderarm kreeg was er een minder snelle groei mogelijk. Want eigenlijk wilden we direct door naar het Z en ZZ voordat we naar de subtop doorgroeiden, maar eerst reden we nog wedstrijden in het M1 en later M2.
Eind 2018 hebben we wel geprobeerd direct ZZ licht te starten, omdat we wedstrijden wilden oefenen en ze groeide wel maar niet zo snel door mijn extra handicap in mijn hand.

In 2019 startten we dan eindelijk subtop ZZ-zwaar, met ups en downs scoorden we en winstpunt.
Tijdens de zomer zijn we van stal verhuisd en met rust, reinheid en regelmaat knappen we beide erg op.
Zo startte we pas eind september weer en direct twee winstpunten met een mooie 3e plaats en 2e prijs! We zijn erg trots op deze merrie die haar potentie soms laat zien, maar ondanks mijn handicaps niet boos wordt en rustig blijft. Want mijn hersenen geven wel een actie af, maar mijn lijf neemt het niet over. Dan mag ik enkel boos op mijzelf zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *